
150 gr pecenice
1 krompir
1 patlidzan
1 zelena paprika
2 cvetka karfiola
1 batat-slatki krompir
1cen belog luka
1 glavica crnog luka
2 manje tikvice
2 k.k.aroma ghee
1k.k.ulja
100 gr secenog kackavalja
Priprema:
U zemljani djuvec sipati ulje i aromaticni ghee,poredjati kolutove krompira,kolutove patlidzana(prethodno posoljenog,da odstoji,ocediti),

kolutove crnog luka 👇
rasporediti pecenicu, 👇

iseckani karfiol,zelenu papriku na kolutove,


beli luk,batat secen na kolutove, 👉
👇
👇
👇

Sve slozeno povrce naliti sa 2dl vode,pokriti folijom,staviti u zagrejanu rernu,na 160c i peci 1h.

snite kackavalja staviti preko,pa ce vrelina da odradi svoje 👇

pa onda izgleda ovako i mnogo je ukusno 👇

💖 👀
😋
Prijatno 💕😉
Нема коментара:
Постави коментар