недеља, 20. новембар 2016.

DJUVEC SA PECENICOM & VEGETABLES WITH SIRLOIN
































Potrebno:
150 gr pecenice
1 krompir
1 patlidzan
1 zelena paprika
2 cvetka karfiola
1 batat-slatki krompir
1cen belog luka
1 glavica crnog luka
2 manje tikvice
2 k.k.aroma ghee
1k.k.ulja

1k.k.zacina
100 gr secenog kackavalja
Priprema:
U zemljani djuvec sipati ulje i aromaticni ghee,poredjati kolutove krompira,kolutove patlidzana(prethodno posoljenog,da odstoji,ocediti),

👉
 




          kolutove crnog luka  👇
rasporediti pecenicu,  👇

 





iseckani karfiol,zelenu papriku na kolutove,



 
       😁👉






beli luk,batat secen na kolutove,  👉

👇
👇
👇
pa i tikvice na kolutove i jos neki kolut crnog luka.

Sve slozeno povrce naliti sa 2dl vode,pokriti folijom,staviti u zagrejanu rernu,na 160c i peci 1h.
Peceno povrce servirati na tanjir ,  👉
snite kackavalja staviti preko,pa ce vrelina da odradi svoje 👇
 
 pa onda izgleda ovako i mnogo je ukusno 👇
  
                                 

                       💖 👀
                                           😋      

                                            Prijatno  💕😉
 

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *