2 prstena pirincanih spageta(kolicina za dvoje)
10-tak cvetica brokola
2 kasike Olitalia maslinovog ulja
1 kasiku Olitalia pirincanog ulja
1 konzerva tunjevine u komadima
2 kasike dark soja sos
2 kasike rendanog parmezana
Priprema:
Na Olitalija ekstra devicanskom maslinovom ulju prziti 10-tak cvetica brokolija.Pirincane spagete (2 prstena) kuvati u vrijucoj vodi kojoj smo dodali 1 kasiku Olitalia pirincanog ulja oko 5 minuta.Otvoriti konzervu tunjevine,ocediti.
Tanjir premazati Olitalia maslinovim uljem , sloziti spagete koje ce upiti miris maslinovog ulja,dodati 1/2 konzerve tunjevine u komadima,preliti kasikom dark soja sos,poslagati cvetice przenih brokola,posuti kasikom parmezana.
Sluziti toplo.
Prijatno 😋
Нема коментара:
Постави коментар