уторак, 6. новембар 2018.

CORBAST PASULJ & BEANS WITH SMOKED MEAT


Potrebno:
500 gr belog pasulja
500 gr suvog mesa(kolenica,butkica..)
3 pruta mladog luka
3 cena belog luka
2 lista lorbera
10 zrna sarenog bibera
2 kasicice aleve paprike
2 kasicice suve nane
1/2 vezice persuna
1/4 sode bikarbone


Priprema:
Pasulj oprati i potopiti u serpu sa vodom da odstoji preko noci.Sledeceg dana kuvati pasulj u dve vode i obe baciti (ovo se radi zbog lakseg varenja ).
Suvo meso kratko prokuvati da bi se lakse skinulo s koske.Razderati viljuskom tracice mesa.
Luk proprziti na malo ulja,dodati i beli luk. 
Meso,kratko proprziti,dodati pasulj,list lorbera,soli i naliti vodom da ogrezne.
Pasulju dodati 1/4 kasicice sode bikarbone.Kuvati dok pasulj ne omeksa.Dodati nanu i alevu papriku.Po zelji naseci list persuna.
Servirati toplo uz  dodatak sarene zimske salate.
                                             Prijatno 😍


Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *