петак, 27. јануар 2017.

PITA SA MESOM I PRELIVOM & MEAT PIE WITH TOPPING


Potrebno:
500gr mlevenog mesa
3 jaja
1 casa pavlake
2 kasicice bibera
1 kasicica soli
Preliv:
7 kasika brasna
1 suvi kvasac
2 solje mleka
1 solja ulja
soli
50gr kackavalja za rendanje
Priprema:
Sveze meso pomesamo sa umucenim jajima,dodamo pavlaku,so,biber.Preliv spremimo prema receptu.

U kalup stavimo pek papir,koru premazemo prelivom,mesnim filom,pa tako dok svaku koru ne filujemo.Ostatak preliva sipamo preko pite.Pita treba da odstoji sat i po pre nego sto je stavimo na pecenje.Peci u zagrejanoj rerni na 160c oko 30 minuta,izvaditi,narendati kackavalj,vratiti i peci jos 5-7minuta.

Servirati tople parcice ove neobicno ukusne pite 😋 


                                                Prijatno 😍

 

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *