недеља, 11. октобар 2015.

JUNECI PAUFLEK SA SARGAREPOM & BABY BEEF RIB EYE STEAK WITH CARROTS

Potrebno:

1kg juneceg paufleka(ovaj komad ima malo masnoce,tako da ne koristimo ulje,a bez koske je)
po zelji sargarepe(za dve osobe 10-tak komada)


po zelji 2 krompira(ja ih nisam stavljala ovaj put)
2 grancice ruzmarina
10 grancica persuna
so,biber,
nekoliko listica svezeg bosiljka.

Priprema:

Meso iseci na manje komade,doliti vode,


 dodati sargarepu,ruzmarin i sve ostale zacinske biljke,so,biber.


Dinstati dok meso ne omeksa(viljuskom probosti,ako se raspada-gotovo je).
Servirati,dekorisati,posluziti.
Na slici je juneci pauflek sa slatkim kupusom i flekicama,o cijoj pripremi citajte u sledecem receptu.

    

                                 Prijatno 😋



Нема коментара:

Постави коментар

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email