Potrebno:
1kg juneceg paufleka(ovaj komad ima malo masnoce,tako da ne koristimo ulje,a bez koske je)
po zelji sargarepe(za dve osobe 10-tak komada)
po zelji 2 krompira(ja ih nisam stavljala ovaj put)
2 grancice ruzmarina
10 grancica persuna
so,biber,
nekoliko listica svezeg bosiljka.
Priprema:
Meso iseci na manje komade,doliti vode,
dodati sargarepu,ruzmarin i sve ostale zacinske biljke,so,biber.
Dinstati dok meso ne omeksa(viljuskom probosti,ako se raspada-gotovo je).
Servirati,dekorisati,posluziti.
Na slici je juneci pauflek sa slatkim kupusom i flekicama,o cijoj pripremi citajte u sledecem receptu.
Prijatno 😋
1kg juneceg paufleka(ovaj komad ima malo masnoce,tako da ne koristimo ulje,a bez koske je)
po zelji sargarepe(za dve osobe 10-tak komada)
po zelji 2 krompira(ja ih nisam stavljala ovaj put)
2 grancice ruzmarina
10 grancica persuna
so,biber,
nekoliko listica svezeg bosiljka.
Priprema:
Meso iseci na manje komade,doliti vode,
Dinstati dok meso ne omeksa(viljuskom probosti,ako se raspada-gotovo je).
Servirati,dekorisati,posluziti.
Na slici je juneci pauflek sa slatkim kupusom i flekicama,o cijoj pripremi citajte u sledecem receptu.
Prijatno 😋
Нема коментара:
Постави коментар