недеља, 8. јануар 2017.

JUNECA SUPA & BEEF SOUP

















Potrebno:
1 juneca rozbratna
2 sargarepe
1 paskanat
1/2 krompira
3 kasike tankih suvih rezanaca/fide
1 kasicica suvog zacina
malo mlevenog bibera
Priprema:
Kuvati junetinu sa seckanom sargarepom i paskanatom,na srednjoj temperaturi 1,30 minuta ,dok meso ne pocne da se raspada.Rozbratnu izvaditi,skinuti meso s koske,iseci na manje komade,vratiti u serpu sa supom,

dodati rezancice,kuvati 5 minuta.Supu servirati toplu.

                                                 Prijatno 😃

2 коментара:

  1. Odlična je, jako volimo supice,Ova tvoja je ceo ručak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Dubravka :) ,jeste ceo rucak,tako smo muz i ja i koristili ovu supicu,hehe.Cmokic <3

      Избриши

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *