среда, 28. септембар 2016.

BORANIJA SA PROSOM,CHIA SEMENKAMA I SUVIM SVINJSKIM REPOM & STRING BEAN WITH MILLET SEEDS,CHIA SEEDS AND WITH DRY PORK TAILS





Potrebno:
1 kg boranije
2 kašičice domaceg začina( KLIK  za recept) 
3-4 kineske crne pečurke(ne mora),jer su "detoks za telo"
2 kašičice prosa
ravna kašičica chia semenki
1 suvi svinjski rep(160 rsd 1kg)
1 crveni luk
2 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Boraniju oprati,očistiti,iseci na manje komade,
crni i beli luk iseci,dinstati na ulju dok ne dobije staklastu teksturu,dodati začin,kineske crne pečurke,boraniju,naliti vodom,



dodati suvi svinjski rep,


proso i chia semenke i kuvati uz povremeno dolivanje vode i mešanje na srednjoj temperaturi oko 1 sata.
U boraniju nisam stavljala so ni bilo sta od drugih začina,kao ni zapršku.
Kad je meso mekano,izvaditi ga,ohladiti,pa skinuti sa koske,usitniti nožem,vratiti u boraniju.


                                              Prijatno :)

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email