недеља, 14. август 2016.

SPIRALNI SPECIJALITET br.2




















 Potrebno:
2 tikvice
par mladih krompira
2 paradajza
200gr sampinjona
pizza sunka(kolicina po ukusu)
kolutovi crnog luka
rendani kackavalj
biljna pavlaka



Priprema:

Redjati kolutove krompira,paradajza,snit-dva sunke,tikvice,kolut luka,sve uz bocnu stranu djuveca-tepsije(dublje),koju smo premazali puterom,dok ne ispunimo dva reda.U sredinu poredjamo seckane sampinjone,sve zacinimo po zelji i ukusu.




 Peci na umerenoj temperaturi dok krompir ne bude mekan,izvaditi iz rerne,pa sada posuti rendan kackavalj,pa biljnu pavlaku,


 i kratko zapeci.




 Vaditi kriske tople "Spirale" i sluziti



                                        Prijatno :)


Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *