pakovanje smrznutih dagnji(400gr)
pakovanje ~ surimi ~ stapica(smrznutih)
GARAM MASALA zacin
par maslinki
prilog:
pola crvenog luka
cen belog
1 paradajz
1 domaci(mali)krastavac
1 sargarepa
seckani persun
umebosi sirce
maslinovo ulje
pirincane pahuljice
Priprema:
dagnje skuvamo u malo vode,kad omeksaju dodamo surimi stapice(prethodno skinemo najlon koji se nalazi oko svakog stapica),kratko i njih kuvamo,dodamo kasicicu (ili pola kasicice,po ukusu) zacina,
kasiku maslinovog ulja.
Za prilog preporucujem salatu:
luk seckan na pola,prognjecen rukom,seckan beli luk,rendana sargarepa,na kockice seckani paradajz i krastavac,seckani persun,pomesati,dodati crni biber(ja dodam dosta),umebosi sirce(sirce mozete kupiti u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici"zdrave hrane",pa sve pomesati,so ne treba dodavati ,jer umebosi sadrzi i soli dovoljno,kasiku maslinovog ulja.
Pirincane pahuljice potopiti u malo vode,da omeksaju(kasicica-dve),pa dodati jelu.
Нема коментара:
Постави коментар