петак, 6. јул 2018.

POHOVANE SNICLE I TIKVICE U PIRINCANOM KREMU & BREADED STEAK AND ZUCCHINI IN RICE CREAM


Potrebno:
*
Za krem -
2 cela jaja
1 casa pavlake
5-6 kasika pirincanog brasna
malo mlekaza razredjivanje
1 kasicica soli
*
Jos -
2-3 deblje narezane tikvice
4 snicle (od buta)
ulje za przenje
***
Priprema:


Umutiti jaja,dodati pavlaku,pirincano brasno,malo mleka - da bi smesa bila redja nego za palacinke,dodati soli.
U ovu smesu umakati snicle i tikvice i prziti oko 2 minuta svaku stranu.Izvaditi na papirni ubrus,ocediti od viska ulja.
Posluziti toplo.
***
Savet:pirincano brasno nije uvek dostupno,pa ga mozemo dobiti mlevenjem pirinca u vodenici za kafu(naravno,koju vise ne koristimo ) 😋


                                                                                                 Prijatno 💕
                                                                                         

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *