среда, 21. септембар 2016.

JUNECA KOLENICA U PRESNOM POVRCU & KOZJI SIR & BEEF IN CRUDITY & GOAT CHEESE


Potrebno:
500 gr junece kolenice bez kosti
2 kasike maslinovog ulja-za dinstanje,
so/zacin
povrce:
1 paradajz,1 sargarepa,1krastavac,manji komad korena celera,manji crveni luk,persun-list,umebosi sirce(sirce od umebosi sljive-"zdrava hrana")
prilog:
100gr kozjeg mladog sira
Priprema:
Junecu kolenicu iseci na tanje snite,


poredjati u tiganj sa uljem,

dinstati poklopljeno, dok meso potpuno ne omeksa.

Povrce-sargarepu i koren celera izrendati na sitno rende,ostalo povrce seci na kocke,dodati sirce,pomesati.

Na tanjir servirati tople snicle kolenice,povrce i kozji sir,pa preliti sosem od mesa.


                                                                            Prijatno :)

Нема коментара:

Постави коментар

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email