уторак, 23. август 2016.

KREM TORTA SA COKOLADNIM PUSLICAMA





Potrebno:
1/2l mleka(za puding)
pola solje mleka za polivanje keksa
pti-ber keks
malo cimeta
2 pudinga od vanile
1/2l slag kreme/slatka pavlaka(deo ostaviti za ganache krem)
1 pakovanje puslica sa cokoladom i narandzom
100 gr cokolade za preliv+deo slag krema/slatke pavlake





Priprema:
keks potapati u mleko pomesamo sa cimetom,redjati na tacnu ili djuvec

skuvati puding,umutiti krem,pa sjediniti mikserom sa ohladjenim
                               pudingom,deo puslica
                               odvojiti,ostalo izmrviti u kesi,


dodati kremi,pomesati,filovati,dodati red keksa,filovati.


Napraviti ganache krem sa delom slatke pavlake i cokoladom,recept   na  KLIK OVDE

 filovati,
ukrasiti ostatkom puslica.

 
Ohladiti i seci nozem,potapajuci ga u vrelu vodu za svako parce.



                                                             Prijatno :)


Нема коментара:

Постави коментар

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email