понедељак, 18. јул 2016.

SAMPINJONI

Potrebno:
450 gr sampinjona
puter(puter sa maslinama,ghee,puter)
neutralna pavlaka
tost
bosiljak
Priprema:
sampinjone oprati,osusiti,iseci
dinstati na puteru(ghee) i maslinovom ulju(kasika),pa kada sva voda iz sampinjona uvri,

proprziti ih na vec dodatoj masnoci,doliti nekoliko kasika neutralne pavlake(kolicina po ukusu),


pustiti da prokljuca bar 5 minuta ,da se malo zgusne,


par puta protresti tiganj.
Ovako spremljene sampinjone mozete koristiti kao dodatak glavnom jelu,pohovanom mesu,rostilju,ili grilovanom povrcu,a moze se servirati i na tost sa dodatkom  bosiljka.




                                                                    Prijatno :)

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *