недеља, 24. јул 2016.

PIRINCANI SPAGETI SA TIKVICOM I PATLIDZANOM & RICE SPAGHETTI WITH ZUCCHINI AND EGGPLANT



Potrebno: 
1 srednji patlidzan
3 mlade tikvice
200gr sampinjona
casa pavlake
2-3 cena(po ukusu)belog luka
1/2 pakovanja pirincanih spageta
komad rendanog kackavalja(moze parmezan iz kesice)
veza mirodjije(ova je iz moje "baste")
Priprema:
patlidzan oguliti,iseci po duzini,posoliti,da odstoji jedan sat,ocediti,seci na trake,prziti na maslinovom ulju.

Tikvice isto seci na tanke trake uzduz,pa kad je patlidzan omeksao,dodati tikvice

za to vreme na puteru i ulju prziti sampinjone,kad su gotovi dodati pavlaku, da uvri,

 presuti u ciniju.U serpu uliti vodu,dodati kasicicu soli i pred vrenje sipati spagete,kuvati 10 -tak minuta na srednjoj temperaturi


procediti,dodati kasicicu maslinovog ulja,promesati.


U gotove tikvice iseckati beli luk,dodati,sampinjone,sjediniti,iseckati mirodjiju


Servirati na tanjir - spagete,kackavalj(sve toplo),

dodati mirodjiju,

povrce,


narendanog kackavalja i mirodjije,koja se veoma slaze sa tikvicama


Stvarno dobra kombinacija - pirincani spageti i povrce.Nije pretesko,pa da posle nigde ne ides,nije malo,da te ne zasiti,nije nezdravo,pa da te grize savest.
*** 
Really good combination - Rice spaghetti and vegetables.
Not too heavy, so after meal you can go out, not a a little bit to get enough of this, it is not unhealthy to feel guilty!



                                                      Prijatno😃

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *