1 srednji patlidzan
3 mlade tikvice
200gr sampinjona
casa pavlake
2-3 cena(po ukusu)belog luka
1/2 pakovanja pirincanih spageta
komad rendanog kackavalja(moze parmezan iz kesice)
veza mirodjije(ova je iz moje "baste")
Priprema:
patlidzan oguliti,iseci po duzini,posoliti,da odstoji jedan sat,ocediti,seci na trake,prziti na maslinovom ulju.
presuti u ciniju.U serpu uliti vodu,dodati kasicicu soli i pred vrenje sipati spagete,kuvati 10 -tak minuta na srednjoj temperaturi
U gotove tikvice iseckati beli luk,dodati,sampinjone,sjediniti,iseckati mirodjiju
Servirati na tanjir - spagete,kackavalj(sve toplo),
dodati mirodjiju,
***
Really good combination - Rice spaghetti and vegetables.
Not too heavy, so after meal you can go out, not a a little bit to get enough of this, it is not unhealthy to feel guilty!
Prijatno😃
Нема коментара:
Постави коментар