среда, 13. април 2016.

ALEKSANDRIN RODJENDANSKI RUCAK




















Krompir pire:
ocistiti,iseci na manje komade,skuvati,pasirati pasir-kasikom(moze i mikserom),

dodati puter po ukusu(ja dodam oko 125gr),pasirati,dodati po malo,1casu mleka i soli po ukusu.
Kasikom praviti oblike,ukrasiti persunom.


Fasirane snicle:mleveno meso(500gr) pomesati sa 3supene kasike prezli,1celo jaje,so(zacin po zelji),biber,seckan cen belog luka.Sve dobro umesiti,da odstoji oko 30 min.u frizideru,prziti na umerenoj temperaturi,oblika pljeskavica(ja ne stavljam prasak za pecivo u smesu).
Ostalo sta vam se nadje u spajzu:


domaca salata-zimnica,kuvane virsle,secen kackavalj,cajna ili kulen...


                                      Prijatno :)

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *