субота, 12. септембар 2015.

PIKANTNI USTIPCI






NISTA NE BACAMO


Potrebno:

Hleb koji vise ne zelimo da koristimo(suv ili se mrvi)
1 jaje
malo mleka
ostatke sunke,parizera ili piletine,koju vise niko od ukucana ne jede
komadic putera(margaina)
prasak za pecivo(od kolicine zavisi da li cete staviti pola ili ceo)
so,list persuna
ulje za przenje


Priprema:

U ciniju za mesenje izdrobiti ili iseckati komadice hleba(kifle,perece...)
sunku,parizer iseckati na kockice,dodati u ciniju,dosuti prasak za pecivo,promesati.
Dodati jaje i malo mleka(ne preterujte),pa mesati da hleb upije i da se napravi testena masa,dodati puter,dosoliti po zelji,naseci list persuna,pa ciniju prekriti prozirnom folijom i ostaviti u frizider 15-ak minuta.


Vaditi ustipke kasikom,prziti na zagrejanom ulju,kada uhvate koricu,okrenuti drugu stranu.


Ustipke vaditi na papirni ubrus,da puste visak ulja.
            Servirati.



               Prijatno  :)


     

Нема коментара:

Постави коментар

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email