недеља, 12. јул 2015.

RUSKA SALATA





Potrebno:

1 pakovanje povrca za rusku salatu(gotovo,zamrznuto)
2 kuvana jaja
300gr parizera(originalno-sunka)
1/4 tegle kiselih krastavaca
kesica(200gr.)majoneza
malo presuna za dekoraciju

Smrznuto povrce kuvati,po zavrsetku procediti(vodu ne bacati,vec iskoristiti za belu corbu ili supu sa knedlama),
u ciniju sipati povrce,rendana jaja,sitno seckan parizer,seckane krastavce.Promesati sve da namirnice budu rastresite,pa dodati majonez.Sve sjediniti.Dekorisati svezim persunom ili nekim drugim zacinom po vasem ukusu.                             
                                        



                                  
                                      Prijatno  😍
                                                                             


 
 

Нема коментара:

Постави коментар

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email