уторак, 13. фебруар 2018.

RIBLJI PAPRIKAS & FISH PAPRIKASH


























Potrebno:
1 pakovanje smrznute losos pastrmke(500 gr)
1 pakovanje smrznute ikre losos pastrmke(100 gr)
1 tegla povrca za zimu (700 gr)

Priprema:
U serpu izliti teglu povrca za zimu . Zagrejati na srednjoj temperaturi.Ribu naliti vodom i kuvati u drugoj serpi oko 7-10 minuta.
Ribu izvaditi i ocistiti od kostiju.




Supu u kojoj se riba kuvala,dodati u povrce,da provri.Posto je sve termicki obradjeno,paprikasu dodati meso ribe.Ostaviti da kljuca oko 5 minuta,da se ukusi sjedine.
Paprikas sluziti bez dodataka zacina,jer u vec spremljenom povrcu imamo sta je potrebno - tajna dobrog paprikasa

Uz riblji paprikas ce dobro ici i fino rashladjeno belo vino.

                                                                                    Prijatno 😍


Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *