петак, 13. октобар 2017.

DACINA JAGODA TORTA




















Potrebno:
200 gr keksa
1 kesica pudinga od vanile/bez kuvanja
1 pakovanje slatke pavlake/200ml
20 vecih jagoda
malo mleka
Dekoracija:
2 stangle cokolade
1/2 kasicice ulja
Priprema:
Na kalup postaviti  prozirnu foliju ,na dno kalupa poredjati keks kratko potopljen u mleko pa red slaga,secenih jagoda,pa red keksa...preko opet slag i jagode,vanilin puding,slag.Kalup sa tortom staviti kratko u friz.
Cokoladu otopiti,dodati malo ulja,sjediniti.Cokoladu sipati u spric za dekorisanje ili kesicu koju probodemo cackalicom,pa na pek papiru iscrtavamo figurice po zelji za dekorisanje torte.
Tortu izvaditi na tanjir,skinuti prozirnu foliju,dekorisati cokoladom i jagodama.

                                                         Pogledajte pripremu na videu  👇 





                                                                                       Prijatno 😃

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *