Potrebno:
kora:
500gr mlevenog keksa
2-3 kasika kokosovog mleka
cokoladni fil:
200gr putera/margarina
5 kasicica kakao-praha
3 kasicice secera na 1 kasicicu kakao-praha
kokosovo mleko
puter,da se stvori gusta masa,kao otopljena cokolada.
krem-fil:
slatka pavlala/slag krem
mleko oko 600ml
2 kreme vanil-puding bez kuvanja
2 kesice "burbon-vanila"secera
Priprema:
sjediniti keks,puter i kokosovo mleko u kompaktnu masu,
u djuvec ravnomerno sloziti keks-koru,
u serpicu sipati sve sastojke za cokoladni fil,
kad se malo prohladi sipati preko kore(deo ostaviti za dekorisanje)
U mleku umutiti puding,dodati slatku pavlaku,mutiti mikserom,
dodati vanilin secer
pa filovati preko cokolade,
poravnati,pa dekorisati ostatkom cokolade,tako da torta dobije mramorni izgled.
Odloziti u frizider da se stegne,seci vrelim nozem
(noz u vrucu vodu za svako iseceno parce)
Prijatno😊
Нема коментара:
Постави коментар