уторак, 8. март 2016.

STANGLICE SA GANACHE KREMOM










Potrebno:
200gr mlevenog keksa
malo vocnog soka(1-2kasike)
150 gr margarina/putera
Fil-Ganache:
200gr cokolade za kuvanje
slatka pavlaka(oko 200 ml)
malo soli
Priprema:
Napraviti smesu od keksa,putera i vocnog soka,pa je rastanjiti u kalupu-djuvecu

Cokoladu izlomiti na kockice u posdu za mesenje,pavlaku zagrevati do vrenja,pa tako vrelu sipati preko cokolade,mesati da se cokolada istopi,dodati prstohvat soli,preliti preko kore,

kalup prekriti prozirnom folijom,ostaviti da se ohladi,pa seci stanglice ili kocke za sluzenje
Dok sam pravila stanglice,jedna"klementina"mi je stano bila smetnja,pa sam resila da je iskoristim :)
                     



Srecan praznik svim damama: mamama,bakama,sestrama,tetkama,
snajkama,svekrvama,tastama i komsinicama zelim!!!

                                   PRIJATNO :)

Нема коментара:

Постави коментар

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *