петак, 31. јул 2015.

DINSTANI KROMPIR SA PILECIM MESOM BEZ KOSTIJU


 Potrebno:

1 pileci batak/krilca/ledja

krompir

komadic slanine

zacini

Priprema:

piletinu skuvajte, skinite s kostiju,

3 krompira srednje velicine,ocistite i isecite na krupnije kocke.

U serpicu sipajte malo ulja i dodajte krompir,zacin,dodajte vode.  

Kada je krompir skoro gotov (voda isparila),dodajte piletinu,grubo naseckanu.

 

Ako imate,spustite u to 2 snitice slanine.Malo proprzite,da meso uhvati koricu,a slanina porumeni.

Posluzite tog dana kao glavno jelo uz salatu po izboru i mogucnostima.

Jelo koje ste kuvale bas danas(za koje vam je trebala piletina),posluzite sutra.

Tako cete biti ekonomicna domacica,koja od jednog,pravi dva jela,i naravno,necete nista baciti.

                                         Prijatno 😆    

                                                     

Нема коментара:

Постави коментар

U kuvanju masta pravi svasta

Google+ Badge

Укупно приказа странице

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *

Follow by Email