***
Praznici su prosli,i uvek po nesto od spremljene hrane ostane.Protivnik sam bacanja bilo koje namirnice,pa sam ono sto je ostalo u mojoj kuhinji,iskoristila ovako 👇
Potrebno:
10 kora za pitu
10 snita sunke
150 gr ruske salate
100 gr kackavalja
200gr sira
3 cela jaja
1 prut praziluka
1 kasika pavlake
Priprema:
U ohladjen praziluk dodati jaje,malo soli i pavlaku,
sjediniti i filovati :koru po sirini preklopiti do pola,tako da fil dodje na taj dupli deo,filovati,preko fila staviti kackavalj,
bocne strane preklopiti prema unutra i rolati palacinku do kraja.prziti na malo ulja,2 minuta svaku stranu.
Rusku salatu sjediniti sa celim jajetom,
filovati koru,
sunkom i kackavaljem preko,
zatvoriti,prziti.Ponoviti ceo postupak sa sirom,dodati jaje,filovati palacinku,preko sunku i kackavalj,zatvoriti je,prziti.
Нема коментара:
Постави коментар