tag:blogger.com,1999:blog-3945764402028072584.post7133689399059544409..comments2023-05-28T11:42:21.403+02:00Comments on U kuvanju masta pravi svasta: IZ JEVREJSKE KUHINJE & FALAFELMarina Jevtichttp://www.blogger.com/profile/17439747986380248291noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3945764402028072584.post-18004101541832510132017-07-01T00:17:02.390+02:002017-07-01T00:17:02.390+02:00Hvala za komentar,draga.Da,cula sam za tu knjigu,n...Hvala za komentar,draga.Da,cula sam za tu knjigu,nisam pretrazivala,moguce je da je i ovde stampana,videcu,jer i mene interesuje.Jela su im neobicna,nespojivih sastojaka,naizgled,kako kazes....Marina Jevtichttps://www.blogger.com/profile/17439747986380248291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3945764402028072584.post-62301325980874274932017-06-17T08:07:33.085+02:002017-06-17T08:07:33.085+02:00Volim falavel. Dobila sam pre izvesnog vremena knj...Volim falavel. Dobila sam pre izvesnog vremena knjigu Jerusalem, autora Otolangi i njegovog prijatelja Sam. Interesantni likovi, Otolangi i Sam su rasli u Jerasulemu , jedan Jevrej, drugi Palestinac, ali su se tek upoznali u Londonu i udružili se u kuhinji. Jela su im fenomalna, več sam neka pravila , a uskoro pravim još dva. Oni imaju one neobične kombinacije da kad vidiš sastojke pomisliš da to sigurno nema ukusa ali kad napraviš:) Na primer kelj i grejpfruit:)Anonymousnoreply@blogger.com